שיפודי טופו ברוטב בוטנים
top of page
  • תמונת הסופר/תהורים למען האקלים

שיפודי טופו ברוטב בוטנים

עודכן: 4 ביוני 2022


מתכונים צמחוניים למנגל של יום העצמאות של הורים למען האקלים

מתכון של רוחמה למנגל של יום העצמאות

רכיבים:

300 גרם טופו קשה

ירקות לבחירה

לרוטב:

6 כפות חמאת בוטנים טבעית

2 כפות שמן זית

1 שן שום כתוש

2 כפות סירופ מייפל

4 כפות רוטב סויה

2 כפיות משחת מיסו בהירה/1 כפית כהה

2 כפות שמן שומשום

1 כפית ג׳ינג׳ר מגורד (אופציונלי)


הוראות הכנה:

מומלץ לייבש את הטופו בעזרת מגבת ולספוג את המים.

חותכים את הטופו לקוביות יחסים גדולות

מערבבים את כל רכיבי הרוטב

מערבבים את הטופו עם הרוטב ומניחים לילה במקרר לפחות

אפשר להכין את השיפודים על האש או על מחבת פסים

49 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

ממרח קשיו

ממרח קשיו של ורד: משרים כוס קשיו כשמונה שעות - בקערה עם הרבה מים מסננים, ושמים במעבד מזון: - את הקשיו המושרה - מכסים עם מים לכדי כשליש - 3.5 כפות מיץ לימון - חצי כפית מלח - כשלושה רבעים כפית שמרי בירה

bottom of page