שיפודי טופו ברוטב בוטנים
עודכן: 4 ביוני 2022
מתכון של רוחמה למנגל של יום העצמאות
רכיבים:
300 גרם טופו קשה
ירקות לבחירה
לרוטב:
6 כפות חמאת בוטנים טבעית
2 כפות שמן זית
1 שן שום כתוש
2 כפות סירופ מייפל
4 כפות רוטב סויה
2 כפיות משחת מיסו בהירה/1 כפית כהה
2 כפות שמן שומשום
1 כפית ג׳ינג׳ר מגורד (אופציונלי)
הוראות הכנה:
מומלץ לייבש את הטופו בעזרת מגבת ולספוג את המים.
חותכים את הטופו לקוביות יחסים גדולות
מערבבים את כל רכיבי הרוטב
מערבבים את הטופו עם הרוטב ומניחים לילה במקרר לפחות
אפשר להכין את השיפודים על האש או על מחבת פסים
פוסטים אחרונים
הצג הכולממרח קשיו של ורד: משרים כוס קשיו כשמונה שעות - בקערה עם הרבה מים מסננים, ושמים במעבד מזון: - את הקשיו המושרה - מכסים עם מים לכדי כשליש -...
Comments